Over ons

De Warempel is een flexitarisch restaurant in hartje Gent, maar toch gelegen aan een rustig pleintje, verscholen van alle drukte.  Naast gezellig tafelen kan je er ook gerechten meenemen. De Warempel biedt ook catering aan voor feesten en evenementen. Op bestelling maken zij ook quiches, taarten en roomijs met verse hoeveproducten.

Valerie Lagrou is de drijvende kracht achter De Warempel. Zij werkte 8 jaar in het restaurant toen het nog enkel een vegetarisch restaurant was. Het werd toen uitgebaat door Miki en Kristien die nu de Vegetarische Kookstudio open houden. Wanneer Miki en Kristien er voor kozen de zaak over te laten in 2009 was het voor Valerie logisch om ze over te nemen. In 2014 evolueerde De Warempel van vegetarisch naar flexitarisch restaurant met de toevoeging van visgerechten.

 

Restaurant

In ons restaurant te Zandberg 8, 9000 Gent, is er plaats voor 40 personen. We zijn dinsdag tot en met zaterdag open van 11u45 tot 14u en vrijdag- en zaterdagavond ook van 18u tot 21u. Voor groepen vanaf 15 personen doen we ook graag op andere avonden open.

Reserveren kan via telefoon (+32 9 224 30 62), email (valerie@warempel.be) en facebook (www.facebook.com/dewarempel). 

 

Menu

Catering

De catering is erg flexibel. Neem contact op en dan kunnen we samen bekijken wat er mogelijk is. Ten aller laatste een week op voorhand. Het aantal personen speelt geen rol, van kleine feestjes tot grote evenementen met honderden personen.

Informeren of een afspraak maken kan via telefoon (+32 9 224 30 62), email (valerie@warempel.be) en facebook (www.facebook.com/dewarempel). 

 

Op bestelling

Op bestelling maakt Valerie ook quiches, taarten en roomijs met verse hoeveproducten. Gelieve één dag voordien te bestellen. Bestellen kan via telefoon (+32 9 224 30 62), email (valerie@warempel.be) en facebook (www.facebook.com/dewarempel).